TOKAT / MERKEZ - Yeşilırmak İlkokulu

03562122006
GÜLBAHARHATUN MAH. PLEVNE CAD. NO: 25 MERKEZ / TOKAT
Vizyon
Türkiye´yi çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkaracak eğitim ve öğretim etkinliğinin bir parçası olarak hizmetin yürütüldüğü çevrede öğrenci merkezli ve uygulamalı eğitimin esas alındığı; araç-gereç ve teknolojik donanım yönünden gerekli yeterliliğe sahip; öğrencilerin bireysel ve sosyal yönlerini geliştirecek programların uygulandığı; sportif, kültürel ve sosyal faaliyetlerde daha aktif; huzurlu ve temiz bir çalışma ortamının olduğu; ekip ruhuyla çalışan bir eğitim, bilim ve kültür merkezi olmak.
Misyon
Misyonumuz, Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda işleri yapan değil; işleri doğru yapan ve sorgulayan, araştıran, sağlıklı iletişim kuran,yaşamı kullanma becerisini kazanmış ,düşünen ve düşündüren, Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seviyeli insanlar yetiştirmektir.
Şehir içi
Gülbahar Hatun Mah. Mustafa Satan Cad.6.Sok.No:11 (Plevne Lisesi Yanı)
Tokat/Merkez
Halk Oyunları, Beden Eğitimi, Yüzme , Satranç, Masa Tenisi vb.
Teknofest